Zottegem: Burgemeester Evelien de Both en titelvoerend burgemeester Matthias Diependaele mogen de dans openen.
Volledig scherm
Zottegem: Burgemeester Evelien de Both en titelvoerend burgemeester Matthias Diependaele mogen de dans openen. © Frank Eeckhout

Bal van de Burgemeester in hedendaags jasje

ZottegemZottegem knoopt weer aan met een aloude traditie: op zaterdag 1 oktober zijn alle Zottegemnaren welkom op het Bal van de Burgemeester. De fuifzaal van de Bevegemse Vijvers wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een fonkelende dansvloer, met Get Ready als headliner op het podium. 

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 1. Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”

  Drie medewerkers van de regionale milieuvereniging Milieufront MOW zijn opgenomen in de ‘Orde van Bescherming Kasseipatrimonium’. Paul Van Ceunebroeck, Marc De Jonghe en Robin Vanheuverswyn kregen het bijna dertig jaar geleden voor mekaar dat 25 kasseistroken in de Vlaamse Ardennen geklasseerde monumenten werden. “We haalden ons toen de woede van een pak mensen op de nek. Maar intussen blijkt toch al lang dat we het gelijk aan onze kant hadden”, bedenken ze.