Moeder Christel Troffaes kreeg aan het einde de kans om haar dochter toe te spreken over wat er gebeurd is. Dat deed ze nog niet voorheen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder Christel Troffaes kreeg aan het einde de kans om haar dochter toe te spreken over wat er gebeurd is. Dat deed ze nog niet voorheen. © Photo News

ASSISEN. Dochter Silke getuigt: “Vroeger knuffelden mijn ouders elkaar, later werden dat ruzies en slagen”

ZottegemEen emotionele voormiddag op het assisenproces van de B&B-moord. Dochter Silke werd ondervraagd over haar jeugd, haar relatie met haar ouders en over haar versie van de feiten, die bewuste fatale zondagavond, toen moeder Christel Troffaes haar man Dirk Zegers doodstak met een slagersmes. De moeder kreeg aan het einde de kans om haar dochter toe te spreken over wat er gebeurd is: “Silke, het spijt mij verschrikkelijk. Ik had u dat nooit mogen aandoen.”

  1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
    Livios

    Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

    18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.