Het Sociaal Huis biedt verschillende vormen van schuldhulpverlening aan
Volledig scherm
Het Sociaal Huis biedt verschillende vormen van schuldhulpverlening aan © Frank Eeckhout

Armoedebarometer kleurt donkerrood: “In sommige wijken wordt één kind op vier geboren in armoede”

ZottegemDat de armoedebarometer rood uitslaat in Vlaanderen is geen geheim. “Ook in Zottegem worden steeds meer kinderen geboren in armoede. Om te verhinderen dat de armoede blijft toenemen en zo de jarenlange inspanningen op het vlak van armoedebestrijding worden tenietgedaan, moeten we nog meer inzetten op een structureel armoedebeleid", meent gemeenteraadslid Heidi Schuddinck (Groen).

  1. Timothy Van Wynendaele (T2) grijpt met Sottegem opnieuw de macht na winst in topper (3-0): “Geholpen door vroege voorsprong”

    Timothy Van Wynendaele (T2) grijpt met Sottegem opnieuw de macht na winst in topper (3-0): “Geholpen door vroege voorsprong”

    Ondanks slechts veertien spelers op het wedstrijdblad omwille van heel wat besmettingen en de coach die in quarantaine zat, heeft KSV Sottegem relatief makkelijk het als derde geklasseerde Geraardsbergen opzij gezet. Aangestuurd door T2 Timothy Van Wynendaele langs de zijnlijn kwam Sottegem tot twee keer toe sterk uit de kleedkamers en dat was voldoende om de topper te winnen. De Egmontjongens staan dankzij deze winst opnieuw aan de leiding.