Zottegem: Brand appartement Kazernestraat.
Volledig scherm
Zottegem: Brand appartement Kazernestraat. © Frank Eeckhout

Appartement onbewoonbaar na brand: bewoner overgebracht naar ziekenhuis

ZottegemIn de Kazernestraat in Zottegem heeft zondagavond een brand gewoed in een appartementsgebouw. Eén appartement is onbewoonbaar. De bewoner werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zottegem.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkasteel: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Kasteel Breivelde tot het Liedtkas­teel: Rond deze 7 kastelen in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstoch­ten

  Ga jij graag fietsen of wandelen en wil je graag iets nieuws proberen? Maak dan eens een fiets- of wandeltocht rond een plaatselijk kasteel. Zo geniet je niet alleen van een gezellige tocht maar snuif je ook nog eens wat lokale cultuur op. Van kasteel Breivelde in Zottegem tot het Liedtkasteel in Oudenaarde: Rond deze 7 kastelen in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen maak jij de mooiste wandel- en fietstochten.
 2. Groen licht voor restauratie beiaard en beiaardtoren Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk
  Zottegem

  Groen licht voor restaura­tie beiaard en beiaardto­ren On­ze-Lie­ve-Vrouw-Hemelvaart­kerk

  Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele zet het licht op groen voor de restauratie van de beiaard en -toren van de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk in Zottegem. De Vlaamse overheid kent hiervoor een premie van 610.992,14 euro toe. “De OLV-Hemelvaartkerk is een beeldbepalend monument in de stad. Graaf Lamoraal van Egmont liet vijf jaar voor zijn dood een praalgraf bouwen in deze kerk", weet minister Diependaele.