Groen en Open Vld roepen het stadsbestuur op om snel werk te maken van integraal toegankelijk openbaar sanitair in het Zottegemse centrum.
Volledig scherm
Groen en Open Vld roepen het stadsbestuur op om snel werk te maken van integraal toegankelijk openbaar sanitair in het Zottegemse centrum. © RV

Als de nood hoog is: Open Vld en Groen slaan noodkreet over toegankelijke openbare toiletten

ZottegemGroen en Open Vld vragen aan het stadsbestuur om snel werk te maken van integraal toegankelijk openbaar sanitair in het Zottegemse centrum. “Nu de horeca gesloten is, vormt dat een nog nijpender probleem", zegt Chantal Praet (Open Vld).

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"