Het ziekenhuis in Zottegem verzorgt 22 positief geteste patiënten, van wie twee op de afdeling Intensieve Zorgen.
Volledig scherm
Het ziekenhuis in Zottegem verzorgt 22 positief geteste patiënten, van wie twee op de afdeling Intensieve Zorgen. © Ronny De Coster

Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth voert algemeen bezoekverbod in vanaf maandag

ZottegemPatiënten die zijn opgenomen in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth in Zottegem, mogen vanaf maandag geen bezoek meer ontvangen. De maatregel is een reactie op het stijgend aantal coronabesmettingen. Er zijn wel uitzonderingen.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.