AZ Sint-Elisabeth
Volledig scherm
© AZ Sint-Elisabeth

Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth plant oplaadvrije batterij in: “Een primeur in ons land”

ZottegemIn het Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth in Zottegem heeft Dr. Jonas Verzele bij een patiënt een oplaadvrije batterij voor neuromodulatie ingeplant. “Een primeur in ons land, waarmee we chronische pijn jarenlang kunnen onderdrukken”, zegt de arts.

 1. Rode Kruis Zottegem rekent op steun van inwoners om te kunnen blijven helpen in de buurt
  Zottegem

  Rode Kruis Zottegem rekent op steun van inwoners om te kunnen blijven helpen in de buurt

  Vandaag gaat de lokale steunactie van Rode Kruis Zottegem van start: een campagne waarbij de lokale afdeling om financiële steun vraagt bij de inwoners voor haar werking. “Elke euro gaat rechtstreeks naar de lokale afdeling voor de organisatie van eerstehulpopleidingen, de aankoop van medisch materiaal, ziekenvervoer, het ter beschikking stellen van medische hulpmiddelen en de inzet van vrijwilligers op lokale evenementen", zegt afdelingseconoom Anneleen De Buysser.
 2. Blessureleed houdt het SV Sottegem van coach Vanden Houten voorlopig niet tegen: “Zes op zes is beste start sinds jaren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Blessure­leed houdt het SV Sottegem van coach Vanden Houten voorlopig niet tegen: “Zes op zes is beste start sinds jaren”

  Met het langdurig uitvallen van Levi Casteur en Brecht Hellebaut kreeg tweedeprovincialer SV Sottegem twee zware opdoffers te verwerken in de voorbereiding. Toch vond coach Koen Vanden Houten met het nodige puzzelwerk snel stabiliteit in zijn team. Bij het begin van de competitie zijn de resultaten alvast veelbelovend. Ondanks drie rode kaarten won Sottegem de openingsmatch tegen Eine en afgelopen weekend ging Edeboys voor de bijl met het kleinste verschil.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).