Uitbaters Aleandro Luparello (28) en Disha Thacoor (24).
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Aleandro Luparello (28) en Disha Thacoor (24). © Foto Ronny De Coster

Aleandro Luparrello, de Italiaan die geen pizza’s serveert: “Klanten verbazen met ongekende zuiders lekkernijen”

ZottegemAan de Laurens de Metsstraat in Zottegem openen Aleandro Luparello (28) en Disha Thacoor (24) deze week hun eigen Italiaanse restaurant, dat volgens hen zal verschillen van alle andere. “We hollen de markt niet achterna met de zoveelste pizzeria, maar nodigen onze klanten uit om ongekende gerechten te proeven”, vertelt de jonge chef-kok.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.