Volgens verschillende bronnen weigert Peter Vansintjan een akkoord te tekenen met N-VA.
Volledig scherm
Volgens verschillende bronnen weigert Peter Vansintjan een akkoord te tekenen met N-VA. © Dieter Nijs

Akkoord tussen N-VA en CD&V op losse schroeven?

Het prille akkoord tussen N-VA en CD&V staat volgens verschillende bronnen op losse schroeven. Volgens onze informatie weigert huidig schepen Peter Vansintjan (CD&V) zijn  handtekening te plaatsen. Aangezien Vansintjan ook in de volgende legislatuur een zitje wist te bemachtigen in de gemeenteraad en aangezien CD&V en N-VA maar één zetel op overschot hebben, is de handtekening van Vansintjan wel cruciaal.

1 reactie

 • julia Gosseye

  4 jaar geleden
  Misschien is het mogelijk dat hij uit de boot zou vallen om opnieuw schepen te worden en is dat de reden ?
 1. Koen Vanden Houten hervat met promovendus KSV Sottegem trainingsarbeid: “Op elke positie volwaardig alternatief”
  voetbal Eerste provinciale

  Koen Vanden Houten hervat met promoven­dus KSV Sottegem trainings­ar­beid: “Op elke positie volwaardig alterna­tief”

  Als één van de laatste ploegen in het lange rijtje heeft de kersverse eersteprovincialer KSV Sottegem maandagavond de trainingsarbeid hervat. Op een viertal afwezigen na kon coach Koen Vanden Houten op al zijn manschappen rekenen. De Egmontjongens wijzigden amper iets aan de kern die vorig seizoen een verbeten strijd om de titel uitvocht tegen DT Borsbeke. Uiteindelijk trokken beide ploegen aan het langste eind en treffen ze elkaar in het eerste competitietreffen al opnieuw.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.