Deelfietsen ontlenen kan nu ook aan het station in Zottegem.
Volledig scherm
Deelfietsen ontlenen kan nu ook aan het station in Zottegem. © Frank Eeckhout

Acht deelfietsen op nieuwe Blue-bikelocatie aan station

ZottegemStad Zottegem opende een nieuwe Blue-bikelocatie met acht deelfietsen aan het station. “De komst van de deelfietsen biedt een snel, flexibel en aangenaam alternatief voor de wagen. Pendelaars kunnen nu, zonder file- en parkeerproblemen, overstappen op de fiets voor de laatste kilometers van hun verplaatsing", zegt schepen van Mobiliteit Evert De Smet (N-VA).

  1. Sloopvergunning voor villa Rozengaerd veroorzaakt commotie: “Ja, we hebben fout gemaakt, maar woning zal niet verdwijnen”
    PREMIUM
    Zottegem

    Sloopver­gun­ning voor villa Rozengaerd veroor­zaakt commotie: “Ja, we hebben fout gemaakt, maar woning zal niet verdwijnen”

    De aangevraagde sloop van de Villa Rozengaerd aan de Meerlaan veroorzaakt flink wat commotie in Zottegem. De partij Groen vindt het onbegrijpelijk dat deze “erfgoedparel” zou verdwijnen. “Maar dat zal ook niet gebeuren”, maakt Schepen van Ruimtelijke ordening Evert De Smet (N-VA) zich sterk. Nochtans heeft de stad een sloopvergunning afgeleverd aan de ontwikkelaar die er een woonproject vooziet. Hoe kan dit?