1. Alweer geparkeerde wagen beschadigd op de Meire: stad maakt werk van proefopstelling
  Zottegem

  Alweer geparkeer­de wagen beschadigd op de Meire: stad maakt werk van proefop­stel­ling

  Op de Meire in Zottegem raakte donderdag nog maar eens een geparkeerde wagen beschadigd. Deze keer was het een bus van De Lijn die de wagen schampte. Ondertussen is de stad bezig met de opmaak van een actieplan om de verkeersveiligheid op de Meire te verhogen. “Begin volgend jaar komt er een proefopstelling", zegt schepen van Openbare Werken en Mobiliteit Cynthia Van den Steen (N-VA).
 2. Bewoners woonwijk dienen liefst 450 bezwaarschriften in tegen komst Bowling Stones: “Er is niet gedacht aan de veiligheid van onze kinderen”
  PREMIUM
  Zottegem

  Bewoners woonwijk dienen liefst 450 bezwaar­schrif­ten in tegen komst Bowling Stones: “Er is niet gedacht aan de veiligheid van onze kinderen”

  De bewoners van de wijk Bevegem in Zottegem verzetten zich massaal tegen de komst van een bowlingzaal bij het nieuwe stadionproject. “Twintig bowlingbanen, een restaurant, 250 vierkante meter buitenterras en een speelhal van 1.000 vierkante meter horen niet thuis in een woonwijk, maar in een industriezone”, argumenteren de bewoners.

Populair in HLN+ REGIO