de laatste editie van de Zonnebatjes was begin juni 2019
Volledig scherm
de laatste editie van de Zonnebatjes was begin juni 2019 © Henk Deleu

Zonnebeke organiseert lightversie van Zonnebatjes: “We gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en fantastische festiviteiten”

ZONNEBEKEDe Zonnebatjes zijn een traditie in juni, maar door corona viel dat al twee jaar op rij in het water. De organisatoren bleven echter niet bij de pakken zitten en zorgen dit weekend uitzonderlijk voor een lightversie tijdens de kermis in Zonnebeke. Ze vragen de bezoekers een mondmasker te dragen, anderhalve meter afstand te bewaren en regelmatig de handen te ontsmetten.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Trainer Mike Dewitte staat met EVC Beselare voor derby tegen Kruiseke: “Bij de jonge gasten moet er wat meer grinta zijn”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Trainer Mike Dewitte staat met EVC Beselare voor derby tegen Kruiseke: “Bij de jonge gasten moet er wat meer grinta zijn”

  Derdeprovincialer EVC Beselare speelt zondag thuis een derby tegen Sparta Kruiseke. De twee terreinen liggen op amper een paar kilometers van elkaar. “We missen zes kernspelers”, aldus trainer Mike Dewitte. Beselare staat derde in de A-reeks. Het verloor vorig weekend bij leider SC Lombardsijde (3-2) en zag het verschil zo oplopen tot 5 punten.