Het voltallig schepencollege van Zonnebeke met derde van rechts de algemeen directeur die vertrekt
Volledig scherm
Het voltallig schepencollege van Zonnebeke met derde van rechts de algemeen directeur die vertrekt © RV

Zaterdag extra gemeenteraad met open deuren

De voltallige oppositie van InSamenSpraak-N-VA-Lijst Passendale roept in Zonnebeke een bijzondere gemeenteraad samen. De ontslagbrief van algemeen directeur Sigurd Verstraete wijst volgens hen op een complete malaise binnen het schepencollege. 

0 reacties

 1. Ouders van Victor (12), die lijdt aan zeldzaam syndroom van Wolfram, zoeken steun voor onderzoek: “We kunnen dit lot niet zomaar accepteren”
  Geluveld

  Ouders van Victor (12), die lijdt aan zeldzaam syndroom van Wolfram, zoeken steun voor onderzoek: “We kunnen dit lot niet zomaar accepteren”

  Andre Carnel en Mieke D’Hooghe uit Geluveld organiseren een opentuindag en een barbecue waarvan de opbrengst gaat naar The Eye Hope Foundation, een organisatie die onderzoek ondersteund rond het syndroom van Wolfram. Dat is zeldzame aandoening die diabetes, blindheid, doofheid en andere neurologisch verstoringen kan ontwikkelen. Victor, de 12-jarige kleinzoon van Andre en Mieke, is een van de slechts 30.000 patiënten wereldwijd.
 2. Nelle (9) en Janne (11) wandelen door weer en wind Belgische kustlijn af voor neefje Boris en z’n vriendjes: “We moesten meermaals op onze tanden bijten, maar zetten door voor hen”
  PREMIUM
  Roeselare/Passendale

  Nelle (9) en Janne (11) wandelen door weer en wind Belgische kustlijn af voor neefje Boris en z’n vriendjes: “We moesten meermaals op onze tanden bijten, maar zetten door voor hen”

  Amper 9 en 11 zijn de Passendaalse zusjes Nelle (9) en Janne (11) Jacobs, maar toch trotseerden ze tijdens de verlengde paasvakantie zowel sneeuw als hagel en wandelden ze de volledige Belgische kustlijn af. Daarbij lieten ze zich sponsoren ten voordele van hun neefje Boris (10), die geboren werd met een zeldzaam syndroom, en z’n vriendjes die schoollopen in De Parel, een kleinschalige type 2-school in Roeselare die ook extra ondersteuning biedt.