De 80's coverband 'Neon Sunset' repeteert in Geluveld.
Volledig scherm
De 80's coverband 'Neon Sunset' repeteert in Geluveld. © Maxime Petit

Vijfkoppige coverband Neon Sunset aan eerste optreden toe: “We brengen al het mooiste uit de jaren 80, veel classics en meezingers van toen dus”

Kortrijk/Geluwe/GeluveldMet Neon Sunset heeft de muziekscene er een nieuwe band bij. Deze vijfkoppige covergroep speelt muziek uit de jaren tachtig. De muzikanten uit Kortrijk, Geluwe, Geluveld en Gent zijn zaterdagavond in Kortrijk toe aan hun allereerste optreden. Het wordt een aanstekelijke show vol legendarische muziek. Voor de fans hebben ze alvast een duidelijke boodschap: “Wilde kapsels en haarbanden zijn toegestaan!”, klinkt het.

 1. Mobiele flitspaal en LED-verlichting moeten einde maken aan zware ongevallen op kluifrotonde in Rekkem

  Mobiele flitspaal en LED-verlich­ting moeten einde maken aan zware ongevallen op kluifroton­de in Rekkem

  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat een mobiele ‘superflitspaal’ plaatsen aan de kluifrotonde op de N58 in Rekkem om automobilisten te doen vertragen. Het is een van de nieuwe maatregelen die het AWV neemt nadat het voorbije weekend opnieuw twee bestuurders op de rotonde waren geknald. Er is maandagochtend ook al meteen een nieuw lichtbord geplaatst om de rotonde extra te accentueren.
  Menen
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.