Op de brug boven de A19 in Zonnebeke, langs de Briekestraat, botsten een politiecombi en een personenwagen.
Volledig scherm
Op de brug boven de A19 in Zonnebeke, langs de Briekestraat, botsten een politiecombi en een personenwagen. © Hans Verbeke/Hans Verbeke

Vier gewonden na ferme klap met politiewagen op brug boven A19: één slachtoffer is er erg aan toe

ZonnebekeIn Zonnebeke zijn woensdagnamiddag twee politiemensen en twee inzittenden van een gewone auto gewond geraakt bij een zwaar ongeval. De politiewagen reed prioritair en was op weg naar een ongeval in Moorslede. Eén van de slachtoffers is er erg aan toe.

 1. Rekkemse Boutique Albert opent tweede winkel en brengt zowel kranten, sigaren als luxe-geschenken naar Roeselare: “De humidor wordt de absolute eyecatcher in de winkel”
  PREMIUM
  Roeselare/Rekkem

  Rekkemse Boutique Albert opent tweede winkel en brengt zowel kranten, sigaren als luxe-geschenken naar Roeselare: “De humidor wordt de absolute eyecatcher in de winkel”

  Een dagbladhandel met een stevig tikkeltje meer. Dat is Boutique Albert die in het voorjaar van 2023 de deuren opent langs de Roeselaarse Noordstraat. Je zal er niet alleen terecht kunnen voor kranten en tijdschriften, maar eveneens voor sigaren, koffie, sterke dranken en luxe-geschenken. Stijn Deman (40) runt al jaren Boutique Albert in Rekkem, maar vindt de tijd nu rijp voor een tweede zaak in hartje Roeselare.