Spar-inbrekers geklist na achtervolging

 1. Renovatie sporthal gaat wellicht een jaar duren, kostprijs wordt geraamd op één miljoen euro
  BESELARE

  Renovatie sporthal gaat wellicht een jaar duren, kostprijs wordt geraamd op één miljoen euro

  De renovatie van sporthal De Heksenketel in Beselare wordt geraamd op één miljoen euro. De uitvoering ervan is pas voorzien voor eind 2022, begin 2023. De sporthal dateert al van 1978. Fractieleider Luk Hoflack (InSamenSpraak) vraagt zich af of het in dat geval wel nog verantwoord is om kosten te maken. “Kiezen we voor een nieuwe sporthal, dan komen we algauw uit op 2,5 à 3,5 miljoen euro”, aldus schepen van Sport Jan Vandoolaeghe (#Team 8980).
 2. Wandelen langs meer dan tachtig kerststallen en kersttaferelen: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen
  ZONNEBEKE

  Wandelen langs meer dan tachtig kerststal­len en kersttafe­re­len: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen

  Tot en met komende zondag is er de eerste editie van ‘Een andere kerst in Groot-Zonnebeke’. Op maar liefst meer dan tachtig locaties zijn er tijdens ‘Ga in het spoor van de drie wijzen’ kerststallen en kersttaferelen te zien. “Van klein tot groot en in allerlei vormen”, zegt priester Patrick Tourlouse. “Allemaal met een eigen verhaal.” Elke wandeltocht start en eindigt in de kerk van de betreffende deelgemeente. Ook niet-inwoners van Groot-Zonnebeke kunnen deelnemen.
 3. Drie maanden cel voor vernielen auto met honkbalknuppel

  Drie maanden cel voor vernielen auto met honkbal­knup­pel

  Een 38-jarige man uit Tienen is veroordeeld tot drie maanden cel voor zijn betrokkenheid bij het vernielen van een wagen. De Citroën Berlingo werd op 3 maart vorig jaar onder handen genomen door Randy D. uit Wijgmaal met een honkbalknuppel. De man wilde op die manier een ruzie met zijn buur beslechten. De voorruit en de zijruiten moesten eraan geloven. D. werd tijdens zijn razernij vergezeld door Johan V.R., die voor de honkbalknuppel zorgde. Omdat D. afgelopen zomer overleed, verviel voor hem de strafvervolging. De Tienenaar kreeg drie maanden cel voor zijn aandeel in de feiten. Hij stuurde zijn kat naar het proces en werd bij verstek veroordeeld.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"