kos
Volledig scherm
© kos

Oppositie boos in Zonnebeke: “50 euro per jaar om alles te printen? Onvoldoende”

Gemeenteraadsleden krijgen een vergoeding van maximaal vijftig euro om thuis al hun dossiers van de gemeenteraad in Zonnebeke af te printen. De drie oppositiepartijen gaan hiermee niet akkoord. 

1 reactie

 • willy bouckaert

  2 jaar geleden
  Waarom alles uitprinten? En dan niets van lezen. Denk aan het milieu en niet aan geld.
 1. Nieuwe icoonfietsroute tussen Nieuwpoort en Mesen: “De Frontroute 14-18 neemt de fietser mee door het heropgebouwde frontzonelandschap”
  Westhoek

  Nieuwe icoonfiets­rou­te tussen Nieuwpoort en Mesen: “De Frontroute 14-18 neemt de fietser mee door het heropge­bouw­de frontzone­land­schap”

  Na de opening van de Kustroute in het najaar van 2020 heeft onze provincie er nu met de Frontroute 14-18 een nieuwe langeafstandsfietsroute bij. De 100 km lange rit loopt tussen Nieuwpoort en Mesen en doet tal van plaatsen en monumenten aan die iets te maken hebben met de Eerste Wereldoorlog. “Later willen we aansluiting vinden met een Europese frontfietsroute die tot in Zwitserland loopt.”
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug