Vandaag vond symbolisch de overhandiging van de cheque plaats. V.l.n.r.: Caroline Vangoidsenhoven (Nationale Loterij), Ghislaine Vandevoorde en haar metekind Louise Carette, uitbaatster Annie Bruwier en Joke Casier (Nationale Loterij)
Volledig scherm
Vandaag vond symbolisch de overhandiging van de cheque plaats. V.l.n.r.: Caroline Vangoidsenhoven (Nationale Loterij), Ghislaine Vandevoorde en haar metekind Louise Carette, uitbaatster Annie Bruwier en Joke Casier (Nationale Loterij) © Maxime Petit

Lotto-winnaar wacht liefst achttien weken om zich bekend te maken: “Hij wilde het allemaal eerst even laten bezinken”

Begin januari won een klant in shop en krantenwinkel ’t Rond Punt langsheen de drukke Menenstraat in Geluveld met de Lotto 1.004.851,60 euro. Opmerkelijk is alvast dat de winnaar maar liefst achttien weken wachtte om zich bekend te maken bij de Nationale Loterij in Brussel. “De nieuwe miljonair is een 45-plusser uit West-Vlaanderen”, aldus Caroline Vangoidsenhoven van de Nationale Loterij.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Schepencollege weigert aanvraag voor frituur op grond van ... burgemeester: “Inplanting is ondoordacht en parkeerdruk in buurt zal te groot worden”
  PREMIUM
  Geluveld

  Schepencol­le­ge weigert aanvraag voor frituur op grond van ... burgemees­ter: “Inplanting is ondoor­dacht en parkeer­druk in buurt zal te groot worden”

  Het schepencollege heeft de aanvraag voor de bouw van een frituur langs de drukke Menenstraat (N8) in de dorpskom van Geluveld geweigerd. Volgens het schepencollege is de inplanting op die site ondoordacht en blijkt er onvoldoende visie op het gebied van de mobiliteit. De frituur met een overdekt terras zou komen op grond van ... burgemeester Dirk Sioen (#Team 8980). De aanvrager kan in beroep gaan bij de deputatie.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona