Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Gemeente Herent

Langemarkstraat volledig afgesloten wegens werken

ZonnebekeAl sinds midden januari gebeuren er herstellingswerken in de Langemarkstraat in Zonnebeke. Deze week wordt de rijweg tussen het jeugdhuis en de Maagdestraat verder opgebroken en worden de nieuwe rijwegdeksels in het midden van de rijweg geplaatst. Daarna brengt de aannemer de fundering terug aan.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Fel protest tegen mogelijke komst van een ambachtelijke zone, bewoners komen dinsdagavond op straat: “Luide neen tegen dit ongeoorloofd plan”
  ZONNEBEKE

  Fel protest tegen mogelijke komst van een ambachte­lij­ke zone, bewoners komen dinsdag­avond op straat: “Luide neen tegen dit ongeoor­loofd plan”

  Tegen de mogelijke aanleg van een ambachtelijke zone tussen de Ieperstraat en het Boudewijnpark in Zonnebeke is er bij de bewoners fel protest. Het gaat om een initiatief van de provincie dat de locatie voorziet aan de overkant van GC ’t Zonnerad. Dinsdagavond om half acht komen de buurtbewoners op straat om hun ongenoegen te uiten. Er zijn al meer dan tweehonderd bezwaarschriften.