deze bekende stand-up comedians deden een oproep voor de Comedy Cup. Karel De Rycke behoort tot de drie finalisten
Volledig scherm
deze bekende stand-up comedians deden een oproep voor de Comedy Cup. Karel De Rycke behoort tot de drie finalisten © Humo

Laatste tickets voor Comedy Night aan de toog van café 't HoekskeGELUVELDKomende vrijdagavond vanaf acht uur is er een Comedy Night in café ’t Hoekske in Geluwe. Het wordt alvast een succes want alle tickets zijn bijna de deur op. 

 1. Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJsluiter vol hartverwarmende boodschappen bij West-Vlaamse apothekers voor
  West-Vlaanderen

  Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJslui­ter vol hartverwar­men­de boodschap­pen bij West-Vlaam­se apothekers voor

  De meest deprimerende dag van het jaar? Dat is de derde maandag van januari, ook bekend als Blue Monday. In 2022 is dat 17 januari. Hét moment om een nieuwe BLIJsluiter te lanceren. Het gezicht van die handleiding vol positieve boodschappen in West-Vlaamse apotheken is deze keer Wim Opbrouck. “Het jaar hoopvol starten met een lach en een traan. Dat is wat de mens de mens maakt. We maken van 2022 een topjaar”, vertelt de acteur en presentator uit Bavikhove.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Tot zondagavond inschrijven voor de Natuurloop
met vrije start en keuze uit zes afstanden
  ZONNEBEKE

  Tot zondag­avond inschrij­ven voor de Natuurloop met vrije start en keuze uit zes afstanden

  De organisatoren van de vijfde Natuurloop in Zonnebeke op zaterdag 18 december en zondag 19 december kregen een positief advies. De Natuurloop kan dus doorgaan maar wel onder een aantal voorwaarden. Zo zijn er geen douches en kleedkamers. Een bewaarzone voor de sporttassen is er ook niet. Net zoals vorig jaar is het geen wedstrijd maar vrije start in vrije basisschool De Wijzer in de Ieperstraat.
 2. Senne Demedts (SC Zonnebeke): “In de tweede helft waren wij de enige ploeg die aan voetballen toekwam”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Senne Demedts (SC Zonnebeke): “In de tweede helft waren wij de enige ploeg die aan voetballen toekwam”

  SC Zonnebeke behaalde zondag thuis tegen hekkensluiter SK Oostnieuwkerke een heel belangrijke zege (3-2). “Het ging tegen een rechtstreekse degradatiekandidaat”, zegt centrale verdediger Senne Demedts. Het team van trainer Ludovic Sieuw ging met een 0-1-achterstand de rust in. “In de kleedkamer hadden we het gevoel dat we zeker niet de mindere waren”, zegt centrale verdediger Senne Demedts.
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.