De vier paar Bezemsocks zitten mooi verpakt in een doos.
Volledig scherm
De vier paar Bezemsocks zitten mooi verpakt in een doos. © RV

Koop ‘Bezemsocks’ ten voordele van Bezemrock

BESELAREDe organisatoren van het tweedaags muziekfestival Bezemrock in Beselare verkopen vier paar sokken in verschillende kleuren waarin de symbolen van het festival doorweven zijn met vier heksen uit de tovenaresseparochie. De komende editie in augustus is onzeker.

 1. Fractieleider N-VA dient bij de politie klacht in tegen de burgemeester: “We vragen dat hij een deel van de advocatenkosten terugbetaalt aan de gemeente”
  ZONNEBEKE

  Fractielei­der N-VA dient bij de politie klacht in tegen de burgemees­ter: “We vragen dat hij een deel van de advocaten­kos­ten terugbe­taalt aan de gemeente”

  Fractieleider Koen Descheemaeker (N-VA) is van oordeel dat de gemeente Zonnebeke te veel geld uitgeeft voor kosten aan advocaten om mensen te pesten. Vorig jaar was dat 55.000 euro. Bovendien vindt het oppositieraadslid dat burgemeester Dirk Sioen een deel daarvan terug moet betalen omdat een deel van de adviezen ging over zijn privé. Descheemaeker diende daarom bij de politie een klacht in tegen de burgemeester.
 2. Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen
  PREMIUM
  Tienen

  Jolien wil het nieuwe K3-lid worden, net als 1.441 anderen

  Jolien Noé (20) uit Tienen is bij de laatste 1.442 kandidaten van de oorspronkelijke 22.690 in de zoektocht naar het nieuwe K3-lid, nu Klaasje Meijer de meidengroep verlaat. Op 24 april volgt er een volgende afvalronde en Jolien vermoedt dat er dan drastisch zal gesnoeid worden. “Ik ben nu al heel trots op mezelf, want uiteindelijk is dit toch al een ferme prestatie”, vertelt ze wanneer we met haar exclusief praten over haar deelname.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”