Rik Devoldere.
Volledig scherm
Rik Devoldere. © RV rouwcentrum Derveaux

Gewezen slager Rik Devoldere (63) onverwacht thuis overleden

In zijn woning in Zonnebeke is gewezen slager Rik Devoldere (63) onverwacht overleden. Hij was de schoonbroer van burgemeester Dirk Sioen (#Team 8980). Rik Devoldere en zijn echtgenote Maria Talpe baatten 36 jaar lang in de Moeskroenstraat in Menen de slagerij Daels-Kruis uit. 

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Zonnebeke op dinsdag 20 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Zonnebeke op dinsdag 20 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Zonnebeke, op één dag 20 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 15. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 148. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Zonnebeke komt dat getal nu op 1184 te liggen. Zonnebeke heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Strandganger rolt gestrand babydolfijntje weer in het water
  Play

  Strandgan­ger rolt gestrand babydol­fijn­tje weer in het water

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?