In Beselare vatte een geparkeerde auto vuur langs de Geluwestraat.
Volledig scherm
In Beselare vatte een geparkeerde auto vuur langs de Geluwestraat. © LSI

Geparkeerde auto vat vuur in centrum van Beselare

BeselareIn Beselare (Zonnebeke) is er zaterdagmiddag brand uitgebroken in een geparkeerde auto. Het vuur kon snel geblust worden.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Veel volk voor meet & greet met De Romeo’s dankzij winnende slogan ‘Het leven is net een frikandel…Je moet het zelf speciaal maken’
  GELUVELD

  Veel volk voor meet & greet met De Romeo’s dankzij winnende slogan ‘Het leven is net een frikandel…Je moet het zelf speciaal maken’

  De meet & greet met De Romeo’s lokte donderdagavond veel volk naar frituur Routier in de Menenstraat in Geluveld. De stoelen en banken op de parking zaten goed vol en het weer viel uitermate mee. De Romeo’s bleven ruim een uur en maakten tijd voor onder meer een foto met de fans. Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi amuseerden zich duidelijk. Volgend jaar staan ze twintig jaar op de planken.