Volledig scherm
© Maxime Petit

Gemeente zoekt mooiste beelden van Groot-Zonnebeke voor kerstkaartjes

ZonnebekeHet gemeentebestuur zoekt de mooiste beelden genomen in Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde en Zonnebeke om te laten drukken op kerstkaartjes en in gemeentelijke publicaties.

 1. Wandelen langs meer dan tachtig kerststallen en kersttaferelen: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen
  ZONNEBEKE

  Wandelen langs meer dan tachtig kerststal­len en kersttafe­re­len: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen

  Tot en met komende zondag is er de eerste editie van ‘Een andere kerst in Groot-Zonnebeke’. Op maar liefst meer dan tachtig locaties zijn er tijdens ‘Ga in het spoor van de drie wijzen’ kerststallen en kersttaferelen te zien. “Van klein tot groot en in allerlei vormen”, zegt priester Patrick Tourlouse. “Allemaal met een eigen verhaal.” Elke wandeltocht start en eindigt in de kerk van de betreffende deelgemeente. Ook niet-inwoners van Groot-Zonnebeke kunnen deelnemen.
 2. Honderden gezinnen geven licht in hun straat, “inwoners met elkaar verbinden vanop afstand was het ultieme opzet van het project”
  ZONNEBEKE

  Honderden gezinnen geven licht in hun straat, “inwoners met elkaar verbinden vanop afstand was het ultieme opzet van het project”

  Honderden gezinnen uit Groot-Zonnebeke tekenden woensdagavond present om licht te geven in hun straat. Het lokaal bestuur deed hierover een oproep in het kader van de campagne #Zonnebeke Zorgt. Zeer veel inwoners trotseerden de koude om te zwaaien met licht op Driekoningen. Een ingehuurde cameraploeg kon prachtige beelden maken van dorpen en huizen vol lichtjes.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"