Vrijdag is het de Dag van de Jeugdbeweging. Zonnebeke zorgt voor een alternatief
Volledig scherm
Vrijdag is het de Dag van de Jeugdbeweging. Zonnebeke zorgt voor een alternatief © Dag Van de Jeugdbeweging

Geen Dag van de Jeugdbeweging, wel speel- en circuskoffers en tickets Kinepolis

ZonnebekeOmwille van de nieuwe regels door het coronavirus vindt de jaarlijkse Dag van de Jeugdbeweging vrijdag in Zonnebeke niet plaats. “Samen met de jeugdverenigingen en de jeugdraad hebben we dat met spijt in het hart beslist”, zegt schepen van Jeugd Koen Meersseman (#Team 8980).

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"