De Volkswagen Polo belandde in een diepe gracht langs de A19 in Beselare.
Volledig scherm
De Volkswagen Polo belandde in een diepe gracht langs de A19 in Beselare. © Hans Verbeke

Gecrashte auto in diepe gracht langs A19: van inzittende(n) geen spoor

Beselare/MenenDe hulpdiensten repten zich zaterdagmorgen naar de A19, waar een Volkswagen Polo ondersteboven in een diepe gracht lag. Wellicht was dat al een tijdje zo, want in de buurt was niemand (meer) te bespeuren.

 1. Honderden gezinnen geven licht in hun straat, “inwoners met elkaar verbinden vanop afstand was het ultieme opzet van het project”
  ZONNEBEKE

  Honderden gezinnen geven licht in hun straat, “inwoners met elkaar verbinden vanop afstand was het ultieme opzet van het project”

  Honderden gezinnen uit Groot-Zonnebeke tekenden woensdagavond present om licht te geven in hun straat. Het lokaal bestuur deed hierover een oproep in het kader van de campagne #Zonnebeke Zorgt. Zeer veel inwoners trotseerden de koude om te zwaaien met licht op Driekoningen. Een ingehuurde cameraploeg kon prachtige beelden maken van dorpen en huizen vol lichtjes.
 2. Ieper mag zich dan toch opmaken voor WK Rally: “Dit moet geweldige boost geven aan horeca en toerisme in de regio”
  AUTOSPORT

  Ieper mag zich dan toch opmaken voor WK Rally: “Dit moet geweldige boost geven aan horeca en toerisme in de regio”

  Het FIA World Rally Championship komt dan toch naar ons land. De Renties Ypres Rally Belgium zal in augustus meetellen voor het Wereldkampioenschap Rally. Dat nieuws geraakte vandaag bekend. Daarmee zal voor de eerste keer in de geschiedenis een manche van het Wereldkampioenschap in België verreden worden. Het exacte weekend waarin de rally zal plaatsvinden, moet nog bekendgemaakt worden.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld