Faye Bulcke haalde de finale van Miss Benelux Beauty en won uiteindelijk.
Volledig scherm
Faye Bulcke haalde de finale van Miss Benelux Beauty en won uiteindelijk. © Henk Deleu

Faye Bulcke (23) is Miss Benelux Beauty: “Ik kijk er enorm naar uit om dit nieuwe avontuur te beginnen”

ZONNEBEKEFaye Bulcke (23) uit Zonnebeke is dit weekend verkozen tot Miss Benelux Beauty.

 1. Aanleg kunstgrasveld SC Zonnebeke ligt stil wegens geen archeologische nota: “Als die nodig blijkt, betekent dat een drama voor de club”
  ZONNEBEKE

  Aanleg kunstgras­veld SC Zonnebeke ligt stil wegens geen archeologi­sche nota: “Als die nodig blijkt, betekent dat een drama voor de club”

  Wegens het ontbreken van een archeologische nota ligt de aanleg van het kunstgrasveld voor eersteprovincialer SC Zonnebeke stil. Aannemer Stadsbader uit Harelbeke is vertrokken. Woensdag vinden er boringen plaats. Op basis daarvan zal worden bepaald of er proefsleuven moeten worden getrokken en al dan niet een archeologisch onderzoek noodzakelijk is. “We hebben een dossier van - jawel - 800 bladzijden, maar niemand heeft met een woord gerept over een archeologische nota”, aldus voorzitter Josiane Duthieuw.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!