Ereburgemeester Maurice Bourgois mocht samen met zijn echtgenote plaatsnemen op het podium in GC De Leege Platse.
Volledig scherm
PREMIUM
Ereburgemeester Maurice Bourgois mocht samen met zijn echtgenote plaatsnemen op het podium in GC De Leege Platse. © DBEW

Ereburgemeester Maurice Bourgois gehuldigd voor 90ste verjaardag: “Hij hielp iedereen, ongeacht hun politieke kleur”

ZONNEBEKEEreburgemeester Maurice Bourgois werd zaterdag een hele dag lang in de bloemetjes gezet voor zijn 90ste verjaardag. Van een serenade van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia tot een filmpje met gelukwensen van Club Brugge-spelers: Maurice viel van de ene verrassing in de andere. “Mijn vrouw wist van de plannen, maar zweeg als vermoord”, lacht Maurice. “Ze zei alleen dat ik mijn beste kostuum moest aantrekken.”

 1. Feestzaal ’t Katelijnenhof twee keer in de prijzen tijdens Horeca Awards Belgium
  Beveren

  Feestzaal ’t Katelijnen­hof twee keer in de prijzen tijdens Horeca Awards Belgium

  De Beverse feestzaal ’t Katelijnenhof is in de prijzen gevallen tijdens de Horeca Awards Belgium. Die prijzen werden afgelopen maandag voor het eerst opnieuw uitgereikt na twee coronajaren. ’t Katelijnenhof, gevestigd langs de Heirweg en sinds 1992 in handen van zaakvoerder Renaat Vermeersch, liep er twee keer in de kijker. “We waren in eerste instantie genomineerd in de categorie ‘Award voor klantvriendelijkste Belgische feestzaaluitbaters / cateraars / multifunctionele feestruimtes’ en werden hierbij derde”, vertelt Renaat. “Maar toen volgde de klap op de vuurpijl. Totaal onverwacht wonnen we ook een all-over award voor beste inzet. Vooral de zeer open website waar je je feest tot in detail kan samenstellen en ons dreamteam, die onze klanten keer op keer in de watten legt, gaven de doorslag bij de jury.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.