De tent van café d’Oude Timmerie is al helemaal ingericht.
Volledig scherm
De tent van café d’Oude Timmerie is al helemaal ingericht. © RV

EK Voetbal te volgen op grote schermen en tv’s bij cafés Spoorlijn 64, d’Oude Timmerie, 't Hoekske en in voetbalkantine

ZONNEBEKEIn café Spoorlijn 64 in de Langemarkstraat in Zonnebeke zijn tijdens het EK Voetbal alle matchen van de Rode Duivels te volgen op een groot scherm en twee televisietoestellen. Uitbater Kristof Foulon zorgt voor gratis frietjes tijdens de rust. In café d’Oude Timmerie in de Roeselarestraat staat er op het terras een tent, die al helemaal is ingericht in de kleuren van de Rode Duivels. De wedstrijden zijn er ook te volgen op een groot scherm en drie televisietoestellen.

  1. Zondag geen Heksenstoet door corona, maar wel veel sfeer: “We hopen de mensen dit weekend in Beselare toch aan het wandelen te krijgen”
    BESELARE

    Zondag geen Heksen­stoet door corona, maar wel veel sfeer: “We hopen de mensen dit weekend in Beselare toch aan het wandelen te krijgen”

    Door de pandemie is er dit jaar geen folkloristische Heksenstoet in Beselare. De tweejaarlijkse traditie vindt telkens plaats op de laatste zondag van juli en dat is komend weekend. Het wordt dus uitzonderlijk stil in de Toveresseparochie. Toch is de Zonnebeekse deelgemeente dezer dagen een bezoek waard, want er hangen en staan heksen aan huizen en winkels. Hier en daar zorgden de inwoners zelfs voor een heksentafereel en wapperen er vlaggen.