Winterse taferelen in de buurt van het Polygoonbos
Volledig scherm
Winterse taferelen in de buurt van het Polygoonbos © Henk Deleu

Een sneeuwstraat organiseren kan tot eind februari

ZONNEBEKEDe eerste sneeuwval zorgde ook voor mooie beelden in onder meer Zonnebeke en Beselare. Onze fotograaf Henk Deleu toerde rond in de buurt van het Polygoonbos. De gemeente Zonnebeke biedt de inwoners tot eind februari de mogelijkheid om een …sneeuwstraat te organiseren. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Wandelen langs meer dan tachtig kerststallen en kersttaferelen: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen
  ZONNEBEKE

  Wandelen langs meer dan tachtig kerststal­len en kersttafe­re­len: van klein tot groot, van klassiek tot eigentijds en in allerlei vormen

  Tot en met komende zondag is er de eerste editie van ‘Een andere kerst in Groot-Zonnebeke’. Op maar liefst meer dan tachtig locaties zijn er tijdens ‘Ga in het spoor van de drie wijzen’ kerststallen en kersttaferelen te zien. “Van klein tot groot en in allerlei vormen”, zegt priester Patrick Tourlouse. “Allemaal met een eigen verhaal.” Elke wandeltocht start en eindigt in de kerk van de betreffende deelgemeente. Ook niet-inwoners van Groot-Zonnebeke kunnen deelnemen.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?