De Renault Clio botste frontaal met de vrachtwagen.
Volledig scherm
De Renault Clio botste frontaal met de vrachtwagen. © LSI

Drie ongevallen op zelfde moment aan wegversmallingen, burgemeester belooft extra maatregelen

Op de weg tussen Oostnieuwkerke en Passendale zijn donderdagochtend vijf inzittenden van een auto gewond geraakt bij een ongeval. Wat verderop gebeurden nog twee lichtere ongevallen. Door een mazoutspoor lag het wegdek er glad bij. De burgemeester kondigt extra maatregelen aan na meerdere ongevallen aan de wegversmallingen.

 1. Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”
  Heuvelland

  Zorgsamen­wer­king Complement onder­steunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

  De Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!