De wandelingen gaan onder meer door het provinciaal domein De Palingbeek.
Volledig scherm
De wandelingen gaan onder meer door het provinciaal domein De Palingbeek. © Henk Deleu

Drevestappers wandelen naar een coronavrij 2021

ZANDVOORDETijdens de coronacrisis gaan opvallend veel mensen wandelen en dat zal in het begin van het nieuwe en hopelijk veel betere jaar niet anders zijn. Wie het nieuwe jaar op een gezonde manier wil inwandelen, kan dat bijvoorbeeld bij de Drevestappers uit Zonnebeke.

 1. N-VA haalt weer uit naar gemeentebestuur over terugbetalingen die al in september gebeurden
  ZONNEBEKE

  N-VA haalt weer uit naar gemeentebe­stuur over terugbeta­lin­gen die al in september gebeurden

  Gezinnen die tijdens de vakantiemaanden te veel hadden betaald voor de buitenschoolse kinderopvang Bondgenootje of de gemeentelijke speelpleinwerking in Zonnebeke kregen in september allemaal hun geld terug. “Voor de vier locaties van ’t Bondgenootje gaat het in totaal om 13.487 euro en voor de speelpleinwerking om 1.434 euro”, aldus schepen Joachim Jonckheere (#Team 8980) op de gemeenteraad.
 2. Een vleugje erotiek, een sterrenmenu aan huis of dineren met een overnachting: restaurants halen alles uit de kast voor Valentijnsdag
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Een vleugje erotiek, een sterrenme­nu aan huis of dineren met een overnach­ting: restau­rants halen alles uit de kast voor Valentijns­dag

  Een romantisch etentje op restaurant zit er dit jaar op 14 februari niet in. Maar wie zijn geliefde thuis met een heerlijke maaltijd wil verwennen, hoeft daarom nog niet zelf tussen de kookpotten te duiken. Heel wat culinaire adresjes uit onze regio pakken dit jaar uit met afhaalmenu’s in een valentijnjasje. Wij vissen er als gastronomische Cupido van dienst de opvallendste uit.
 3. Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Linter/Landen/Kortenaken/Zoutleeuw/Geetbets

  Voordelig naar het vaccinatie­cen­trum kan met de “VacciTaxi”

  Acht gemeenten van de Eerstelijnszone Zuidoost Hageland slaan de handen in elkaar en bieden met het project ‘Vaccitaxi’ 65-plussers de gelegenheid om tegen een voordelig tarief een taxi te nemen naar de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. In overleg met de burgemeesters uit de regio werd een uniform tarief van 5 euro per persoon (heen- en terugrit inbegrepen) vastgelegd.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen