de beurs gaat door in samenwerking met het Memorial Museum Passchendale 1917.
Volledig scherm
de beurs gaat door in samenwerking met het Memorial Museum Passchendale 1917. © Maxime Petit

Donderdag Boekenbeurs van de Westhoek

PASSENDALEDe Heemkring van Zonnebeke organiseert nu donderdag op de Wapenstilstand opnieuw de ‘Boekenbeurs van de Westhoek’. Afspraak doorlopend van 9 tot 17 uur in parochiaal centrum De Craeye in de Kraaiveldstraat in Passendale. De toegang is gratis. 

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Grote corona-uitbraak in woonzorgcentrum Passendale: “Paniek is niet nodig, maar we komen wel helpende handen tekort”
  Passendale

  Grote corona-uit­braak in woonzorg­cen­trum Passendale: “Paniek is niet nodig, maar we komen wel helpende handen tekort”

  19 van de 80 bewoners en 8 van de 76 personeelsleden van het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Passendale zijn besmet met het coronavirus. Omdat iedereen een tijd geleden al een boosterprik kreeg, is niemand zwaar ziek en zijn ziekenhuisopnames niet nodig. “De uitbraak zorgt er wel voor dat de werking in het gedrang komt en daarom zijn we zoek naar vrijwilligers die ons uit de nood kunnen helpen”, zegt burgemeester Dirk Sioen.