Delphine Lecompte
Volledig scherm
Delphine Lecompte © Humo

Dichteres Delphine Lecompte komt donderdagavond naar de Poezelhoekvallei

GELUVELDIn de vakantiehoeve Poezelhoekvallei in de Poezelhoekstraat in Geluveld is er komende donderdagavond vanaf acht uur een causerie met dichteres Delphine Lecompte. Ze noemt zichzelf de ‘beschermvrouwe van de verschoppelingen’.

 1. Vijf weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen: van historische vliegtuigen over hardcoretoestanden naar een uitgestelde carnavalstoet
  PREMIUM
  Tielt/Moorsele/Ieper/Zwevezele/Menen

  Vijf weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen: van histori­sche vliegtui­gen over hardcore­toe­stan­den naar een uitgestel­de carnaval­stoet

  Aan de weergoden zal het niet liggen. Het begin van de grote vakantie kondigt zich veelbelovend aan, een paraplu zal je in het beste geval alleen nodig hebben om wat beschutting te zoeken tegen de zon. Ideaal weer dus om er op uit te trekken in onze regio. De activiteitenkalender is goed gevuld, met aanraders zoals het Kunstenfestival in Watou, de Berenfeesten in Meulebeke en de Maria-Ommegang in Poperinge. Voor wie last minute nog wat inspiratie zoekt, selecteerden we graag nog vijf andere ideeën voor een uitstapje, of meer. Geniet ervan!
 2. TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapillen
  PREMIUM
  Roeselare

  TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapil­len

  Niets heerlijker dan tijdens de zomer genieten van lekker eten op een gezellig terras. Wij gingen op zoek naar een verborgen parel in Roeselare en belandden op het rooftop terras van het Mania-k café langs de Hendrik Consciencestraat. Dat chef Thomas Dejonckheere geselecteerd is voor de finale ‘Eerste Kok van België 2023’ leek ons daarbij alleen maar een pluspunt. Proef en geniet je mee?