Mathias Ver Eecke met zijn co-piloot Nico Hoflack bij 'den otto'.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Ver Eecke met zijn co-piloot Nico Hoflack bij 'den otto'. © RV

‘Den otto’ uit Eigen Kweek is terug thuis in de Westhoek: “Ik wil er zoveel mogelijk rally’s mee rijden”

ZonnebekeEen opmerkelijke verschijning afgelopen weekend op de rallywedstrijd ‘6 Uren van Kortrijk’:  ‘den otto’, de knaloranje Opel Kadett die te zien was in de tv-reeks Eigen Kweek. Mathias Ver Eecke uit Zonnebeke kocht de wagen onlangs en bracht de auto vanuit het verre Limburg terug naar de Westhoek. “Mijn droom is tijdens de Rally van Ieper over het podium op de Grote Markt rijden.” 

 1. Schietincident maakt einde aan reeks inbraken druggebruiker: “Je moet je vandaag nog laten opnemen voor een behandeling”
  Ieper/Wevelgem/Beselare/Menen

  Schietinci­dent maakt einde aan reeks inbraken druggebrui­ker: “Je moet je vandaag nog laten opnemen voor een behande­ling”

  Door de politie beschoten worden in een gestolen wagen na te zijn betrapt bij een inbraak. Voor J.V. (43) uit Wevelgem was dat het moment dat hij een halt werd toegeroepen na een hele reeks feiten die kaderen in zijn druggebruik. Na een periode in voorarrest, komt J.V. vandaag vrij, maar de rechter legt hem wel een aantal voorwaarden op. De man kreeg drie jaar cel, grotendeels voorwaardelijk.
 1. Van mountainbiken tot magisch park, komedie en zoektocht: onze weekendtips vol kleine pleziertjes in Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Kortrijk/Moorslede/Wevelgem/Deerlijk

  Van mountainbi­ken tot magisch park, komedie en zoektocht: onze weekend­tips vol kleine plezier­tjes in Zuid-West-Vlaanderen

  Het ontbreekt aan grote evenementen in een periode waarin Omikron wild om zich heen grijpt. Maar ook uit kleine pleziertjes kan je groot genot halen. Dat blijkt uit onze weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen. Sportievelingen kunnen zich uitleven op twee mountainbiketochten, in een park beleef je magische avonturen, de bekende presentator Jan Jaap van der Wal zakt met zijn nieuwste komedie naar onze regio af en in een deelgemeente van Kortrijk kan je voor het eerst deelnemen aan een nieuwe wandel-fotozoektocht.