Daniël D'hellem
Volledig scherm
Daniël D'hellem © RV Derveau Zonnebeke

Daniël D’hellem (82) onverwacht overleden, als jonge knaap raakte hij geboeid door vogels en die passie heeft hem nooit meer losgelaten

GELUVELDIn zijn woning in de Everzwijnhoekstraat in Geluveld is Daniël D’hellem (82) onverwacht overleden. Daniël was sinds begin jaren tachtig erevoorzitter van het gewestbestuur van de Algemene Ornithologische Bond (BOF) in het arrondissement Ieper.

 1. Zonnebeke organiseert lightversie van Zonnebatjes: “We gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en fantastische festiviteiten”
  ZONNEBEKE

  Zonnebeke organi­seert lightver­sie van Zonne­batjes: “We gaan voor een weekend vol sfeer, gezellig­heid en fantasti­sche festivitei­ten”

  De Zonnebatjes zijn een traditie in juni, maar door corona viel dat al twee jaar op rij in het water. De organisatoren bleven echter niet bij de pakken zitten en zorgen dit weekend uitzonderlijk voor een lightversie tijdens de kermis in Zonnebeke. Ze vragen de bezoekers een mondmasker te dragen, anderhalve meter afstand te bewaren en regelmatig de handen te ontsmetten.
 2. ‘t Zonnebeeks Amateur Theater schrapt voorstellingen na overlijden actrice Lesley Coutteure (42)
  ZONNEBEKE

  ‘t Zonnebeeks Amateur Theater schrapt voorstel­lin­gen na overlijden actrice Lesley Coutteure (42)

  ‘t Zonnebeeks Amateur Theater (‘t ZAT) schrapt de zeven voorstellingen van Striptease, een pikante klucht in vier bedrijven. Actrice Lesley Coutteure (42) uit Passendale is enkele weken geleden onverwacht thuis overleden na een val van de trap. “Het is voor de spelers te emotioneel om zich ten volle te concentreren op hun rol”, aldus secretaris Noel Vandewiele. “Met het bestuur en de spelers zaten we samen. Het overlijden van Lesley is te dichtbij om in november op de planken te staan.”