Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld.
Volledig scherm
Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld. © Hans Verbeke

Bulgaren die twee cannabisplantages runden, blijven maand langer in de cel

GeluveldDe raadkamer in Ieper verlengde dinsdag de aanhouding van een Bulgaars koppel dat in opdracht van anderen twee cannabisplantages runde in Geluveld. Of de opdrachtgever(s) intussen ook zijn gevat, is niet duidelijk.

  1. Skoll-limonades van jonge ondernemers zijn hit: in twee maanden tijd 36.000 flesjes de deur uit
    Kortrijk/Zonnebeke

    Skoll-limonades van jonge onderne­mers zijn hit: in twee maanden tijd 36.000 flesjes de deur uit

    Victor Van De Wiele (25) uit Kortrijk en Jochen Mahieu (21) uit Zonnebeke lanceerden in juni, toen ze nog student waren, Skoll. Die nieuwe limonade mist zijn start niet. In amper twee maanden tijd zijn er al 36.000 flesjes geproduceerd en is de drank in ruim veertig verkooppunten te krijgen. “Het is een hip en smakelijk alternatief, voor wie liever geen alcohol drinkt”, vertellen de jonge ondernemers, die ondertussen al aan een derde smaak werken.