De bom kon snel ontmanteld worden
Volledig scherm
De bom kon snel ontmanteld worden © Alexander Haezebrouck

Bom gevonden tijdens graafwerken

BeselareIn de Beselarestraat in Beselare is deze dinsdagvoormiddag omstreeks 10 uur een bom gevonden tijdens graafwerken achteraan een woning. De bom werd geraakt tijdens de graafwerken en begon te roken. De ontmijningsdienst DOVO kwam ter plaatse om de bom mee te nemen.

  1. Ouders organiseren online steunactie voor Charlotte die zonder gehoorgangen geboren is: “Elke 5 jaar zullen we 12.000 euro moeten betalen voor hoorapparaten”
    ZONNEBEKE/IEPER

    Ouders organise­ren online steunactie voor Charlotte die zonder gehoorgan­gen geboren is: “Elke 5 jaar zullen we 12.000 euro moeten betalen voor hoorappara­ten”

    Bijna vier maanden geleden werd Charlotte geboren met een afwijking. De dokters stelden atresie van de gehoorgangen vast. Om goed te horen, zal de dochter van Lien Vanooteghem en Benny Merckx uit Zonnebeke hoorapparaten moeten dragen. “Door een belachelijke wet wordt dit type hoorapparaat niet terugbetaald en gaan we om de vijf jaar zelf 12.000 euro moeten betalen”, zegt de mama. De ouders pakken uit met een crowdfunding.