De materiële schade was aanzienlijk, bij de botsing op het kruispunt van de Waterstraat met de Oude Kortrijkstraat in Zonnebeke.
Volledig scherm
De materiële schade was aanzienlijk, bij de botsing op het kruispunt van de Waterstraat met de Oude Kortrijkstraat in Zonnebeke. © Hans Verbeke

Automobilist verleent geen voorrang: wagens botsen op kruispunt Nonnebossen

ZonnebekeIn Zonnebeke vond vrijdagmorgen een botsing plaats tussen twee auto’s. De materiële schade was aanzienlijk maar niemand raakte gewond.

  1. Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met danceversie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”
    BESELARE

    Op Bezemrock opent dj Sonlo voor eigen volk met dancever­sie van het heksenlied: “Tijdens de set van dj F.R.A.N.K mocht ik het nog eens draaien”

    Wat een grote eer voor Loewie Nuytten (18) uit de Vuilewaasstraat in Beselare. Hij mocht vrijdagavond als dj Sonlo het driedaags muziekfestival Bezemrock openen. Voor de eerste keer trouwens een echte thuismatch dus en daar hoorde met een danceversie van het heksenlied een ‘specialleke’ bij. Meteen ook een primeur. “Ik hoop dat volgend jaar te mogen draaien na de Heksenstoet”, zegt Lowie.