De BMW knalde tegen het linkervoorwiel van de tractor, dat daardoor fel gehavend raakte, bij de botsing langs de Briekestraat in Zonnebeke.
Volledig scherm
De BMW knalde tegen het linkervoorwiel van de tractor, dat daardoor fel gehavend raakte, bij de botsing langs de Briekestraat in Zonnebeke. © Hans Verbeke

Auto botst op afslaande tractor met aalkar: zware materiële schade

ZonnebekeLangs de Briekestraat in Zonnebeke gebeurde zaterdagavond een ongeval waarbij geen gewonden vielen, maar wel zware materiële schade werd veroorzaakt.

  1. Omwonenden protesteren tegen halfopen sporthal naast voetbalterrein: “De burgemeester had ons daar een parking beloofd”
    PASSENDALE

    Omwonenden proteste­ren tegen halfopen sporthal naast voetbalter­rein: “De burgemees­ter had ons daar een parking beloofd”

    De plannen om naast het voetbalterrein van vierdeprovincialer FC Passendale in de Sterrestraat een halfopen sporthal te bouwen, stuiten op protest bij de omwonenden. Een delegatie kwam in het gemeentehuis een petitie afgeven. Er tekenden 35 gezinnen uit de Sterrestraat en Osselstraat. ‘Houd uw woord’, zo staat het in het groot op de omslag. “Burgemeester Dirk Sioen heeft ons daar destijds parking beloofd en we vragen dat hij zich houdt aan zijn woord”, zegt Annelies Soetaert.