Het logo van de gemeente Zonnebeke.
Volledig scherm
Het logo van de gemeente Zonnebeke. © RV

Alle inwoners krijgen vijf unieke wenskaarten in hun brievenbus

ZONNEBEKEVia de postbode krijgen alle inwoners van Zonnebeke vijf unieke wenskaarten in hun brievenbus. Daarvoor deed de gemeente een oproep naar lokale hobbyfotografen. “Er namen er maar liefst 38 deel”, zegt schepen Ingrid Vandepitte (#Team 8980). “In totaal ging het om bijna 700 inzendingen.”

 1. Melanie begint met Thalassa, een kuuroord voor …paarden, “Aquatraining dient niet alleen om te revalideren na een blessure maar is evengoed om te trainen”
  GELUVELD/KORTRIJK

  Melanie begint met Thalassa, een kuuroord voor …paarden, “Aquatrai­ning dient niet alleen om te revalide­ren na een blessure maar is evengoed om te trainen”

  Melanie Dupont is langs de drukke Menenstraat in Geluveld begonnen met aquatraining voor paarden. Na bijvoorbeeld een blessure kunnen paarden er revalideren op een loopband en in het water. Uiteraard heel ontspannend. In de praktijkruimte komt er nog veel meer. Van een zoutkamer en SPA tot een solarium. “Ik hoop binnen een tweetal weken helemaal klaar te zijn”, aldus Melanie die in 2018 Vlaams kampioen dressuur in de hoogste categorie werd.
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo