Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gespecialiseerd bedrijf kwam de cannabisplanten ophalen, na de ontdekking van de plantage op de zolder van een woning langs de Polletstraat in Geluveld. © Hans Verbeke

“Al drie jaar ruiken en zien we hier om de haverklap rare dingen”: cannabisplantage opgerold op zolder van woning

GeluveldIn de landelijke Polletstraat in Geluveld (Zonnebeke) heeft de politie donderdagmiddag een cannabisplantage ontdekt. Naar verluidt, werden twee mensen opgepakt. In de buurt wordt niet echt verrast gereageerd op de ontdekking. “Die auto’s met Nederlandse nummerplaten, al dat heimelijk gedoe… het was wel duidelijk dat er hier iets niet pluis was.”

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.