Enkele tientallen politiemensen, Belgen en Fransen, maakten jacht op de gevluchte man uit Roubaix, die uiteindelijk kon gevat worden langs de Beselarestraat in Zonnebeke.
Volledig scherm
Enkele tientallen politiemensen, Belgen en Fransen, maakten jacht op de gevluchte man uit Roubaix, die uiteindelijk kon gevat worden langs de Beselarestraat in Zonnebeke. © Hans Verbeke

Achtervolgde Fransman die zonder benzine viel in Zonnebeke weer vrijgelaten: geen uitlevering gevraagd

Zonnebeke/RoubaixDe 37-jarige man uit Roubaix die vorige week na een kilometerslange achtervolging in Zonnebeke werd gevat, is weer op vrije voeten. Ondanks het feit dat de man in z’n vaderland net voordien moedwillig een agent had aangereden.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.