Volgende week mogen de bewoners van WZC H. Catharina in Zonhoven hun eerste coronaprik verwachten. (Illustratiebeeld)
Volledig scherm
Volgende week mogen de bewoners van WZC H. Catharina in Zonhoven hun eerste coronaprik verwachten. (Illustratiebeeld) © Photo News

Zonhovens woonzorgcentrum H. Catharina krijgt volgende week eerste coronaprik

ZonhovenHet woonzorgcentrum H. Catharina in Zonhoven zal op 19 en 20 januari starten met de vaccinaties tegen het coronavirus. In totaal krijgen 134 bewoners dan hun eerste prik, waarna zo'n 60-tal bewoners van de bijhorende serviceflats ‘Het Pand’ op 21 januari volgen. Wanneer het personeel wordt ingeënt, is nog niet duidelijk. 

 1. Scholengroep Sint-Quintinus telt slechts 40 leerlingen in quarantaine: “Tóch iemand op school na tripje in code rood? Dan grijpen we in”
  Hasselt/Zonhoven/Stevoort

  Scholen­groep Sint-Quintinus telt slechts 40 leerlingen in quarantai­ne: “Tóch iemand op school na tripje in code rood? Dan grijpen we in”

  Wie meer dan 48 uur in een rode zone verbleef, moet verplicht in quarantaine. Dat besliste het Overlegcomité afgelopen week, en het geldt ook voor de leerlingen en leerkrachten die vanaf deze week terugkeren naar school. Maar of de leslokalen van de scholengroep Sint-Quintinus, waaronder het Virga Jessecollege en Kindsheid Jesu, in Hasselt daarom leeglopen? Dat niet. “Slechts 40 van de 7.500 leerlingen op onze zeven scholen zitten in quarantaine.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"