De jonge inbreker kwam vrijdagochtend de verkeerde getuige tegen: Glenn Brouwers, uitbater van fitnesszaak In-Shape.
Volledig scherm
De jonge inbreker kwam vrijdagochtend de verkeerde getuige tegen: Glenn Brouwers, uitbater van fitnesszaak In-Shape. © Toon Royackers

Uitbater Fitnesszaak houdt inbreker in bedwang

Een jonge inbreker heeft vrijdagochtend duidelijk op de verkeerde plaats toegeslagen aan de Rode Kruisstraat in Zonhoven. Terwijl hij met zijn zaklamp binnen scheen in fitnesszaak ‘In-Shape’, kwam hij daar plots oog in oog te staan met de gespierde uitbater. Tweehonderd meter verder had de getrainde zaakvoerder de boef al in een stevige greep. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad moest enkel nog de handboeien boven halen.

1 reactie

 • Ludo Hermans

  2 jaar geleden
  Wie van deze twee wordt, zoals gewoonlijk, gestraft door justitie?
 1. Wedstrijdboten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulensmeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”
  PREMIUM
  Hasselt

  Wedstrijd­bo­ten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulen­smeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”

  De hevige storm die momenteel door ons land raast is allesbehalve gunstig geweest voor de roeiboten van de UHasselt en de hogescholen PXL en UCLL. Die stonden tijdelijk opgeslagen onder een grote tent aan het Schulensmeer, maar liepen heel wat schade op nadat een felle wind tot 100 kilometer per uur de tent wegblies. Vooral de roeiboot van het PXL-team met een waarde van 40.000 euro kreeg het het hardste te verduren.
 1. Van handvol vechtpartijtjes en arrestaties tot ontruimd Dusartplein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen
  Hasselt

  Van handvol vechtpar­tij­tjes en arresta­ties tot ontruimd Dusart­plein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen

  De Hasseltse jongeren die in tienvoud vers getapte pintjes bestelden op het Kolonel Dusartplein: het bleek een voorbode van overvolle terrassen, ook na sluitingsuur. Zij vonden een comfortabel plekje op de vloer of staand in hun bubbel, nadat de café-uitbaters tijdig begonnen met het opruimen van de terrasstoelen en de leeggedronken pintjes. Uiteindelijk kon de politie het grootste deel van de jongeren echter huiswaarts sturen omstreeks 23 uur.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten