De jonge inbreker kwam vrijdagochtend de verkeerde getuige tegen: Glenn Brouwers, uitbater van fitnesszaak In-Shape.
Volledig scherm
De jonge inbreker kwam vrijdagochtend de verkeerde getuige tegen: Glenn Brouwers, uitbater van fitnesszaak In-Shape. © Toon Royackers

Uitbater Fitnesszaak houdt inbreker in bedwang

Een jonge inbreker heeft vrijdagochtend duidelijk op de verkeerde plaats toegeslagen aan de Rode Kruisstraat in Zonhoven. Terwijl hij met zijn zaklamp binnen scheen in fitnesszaak ‘In-Shape’, kwam hij daar plots oog in oog te staan met de gespierde uitbater. Tweehonderd meter verder had de getrainde zaakvoerder de boef al in een stevige greep. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad moest enkel nog de handboeien boven halen.

1 reactie

 • Ludo Hermans

  3 jaar geleden
  Wie van deze twee wordt, zoals gewoonlijk, gestraft door justitie?
 1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
  PREMIUM
  Hasselt/Alken

  INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

  ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”