De twee wagens botsten in de werfzone van de N72
Volledig scherm
De twee wagens botsten in de werfzone van de N72 © RTZ

Twee auto’s botsen aan wegenwerken Ter Donk

Op de N72 Wijerstraat in Zonhoven botsten vrijdagavond twee auto’s in de wegenwerken. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.30 uur, ter hoogte van het kruispunt ‘Wit Paard’.

 1. Liam Mc Cluskey geeft zijn ogen en oren de kost bij Maaseik: “Ik ben klaar als de ploeg mij nodig heeft”

  Liam Mc Cluskey geeft zijn ogen en oren de kost bij Maaseik: “Ik ben klaar als de ploeg mij nodig heeft”

  De wittebroodsweken van Liam Mc Cluskey bij Maaseik zitten erop. De Zonhovenaar kwam in het tussenseizoen over van de Volleybalschool in Vilvoorde, maar eigenlijk is hij al jaren een Maaseikenaar, want hij doorliep er zowat alle jeugdreeksen. Op zijn achttiende is Mc Cluskey klaar voor het echte werk. “Ik geef mijn ogen en oren de kost. Ik kan heel veel leren in mijn nieuwe omgeving”, vertelt hij.
 2. Politie betrapt drie bestuurders onder invloed van alcohol tijdens nachtelijke controle

  Politie betrapt drie bestuur­ders onder invloed van alcohol tijdens nachtelij­ke controle

  In de nacht van dinsdag op woensdag werden tijdens reguliere nachtelijke verkeerscontroles drie bestuurders betrapt onder invloed van alcohol. Op Schoonaerde in Diest zag een 26-jarige man uit Heusden-Zolder zijn rijbewijs voor 3 uur ingehouden. In de Langedijkstraat was een 45-jarige man uit Diest zijn rijbewijs voor 6 uur kwijt en bij een controle op Schoonaerde werd het rijbewijs van een 42-jarige man uit Halen voor 3 uur ingehouden .
 3. Birger Van Dael (19) hoopt zijn opleiding in Lommel te verzilveren bij eersteprovincialer Zonhoven

  Birger Van Dael (19) hoopt zijn opleiding in Lommel te verzilve­ren bij eerstepro­vin­ci­a­ler Zonhoven

  Birger Van Dael ruilde in het tussenseizoen tweedeklasser Lommel voor Zonhoven in eerste provinciale. Het lijkt een stap terug, maar daar denkt de 19-jarige Perenaar anders over. “Na de overname door Manchester City lag er in Lommel een ander verhaal op tafel. Ja, met allicht weinig kansen voor mij. Ik trekt nu voor één seizoen naar Zonhoven. Om er andere lucht op te snuiven, maar vooral om veel te kunnen spelen”, vertelt Van Dael.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement