Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © RV

Speur mee naar paddenstoelen tijdens natuurwandeling in Zonhoven

ZonhovenLeer verschillende paddenstoelen kennen op de natuurwandeling ‘Speuren naar paddenstoelen’ in Zonhoven. Tijdens de wandeling zullen paddenstoelen van alle kleuren, maten en vormen te zien zijn.

 1. ZIEN. Villa Verbeelding geeft frisse twist aan alfabet samen met 26 nationale én internationale artiesten
  Hasselt

  ZIEN. Villa Verbeel­ding geeft frisse twist aan alfabet samen met 26 nationale én internatio­na­le artiesten

  Villa Verbeelding in Hasselt hield zondagmiddag een feestelijke opening van haar gloednieuwe, vaste expo ‘de abc kamer’. Liefst 26 nationale en internationale artiesten namen daarvoor elk één letter van het alfabet voor hun rekening. Daarbij kozen ze voor hun eigen creatieve invalshoek en persoonlijke vormgeving. Een verfrissend resultaat, dat gevierd werd met een hapje en een drankje en een eerste sneakpeak op zondagnamiddag.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.