Ankes dochtertje Lou mocht van de eerste frietjes proeven.
Volledig scherm
Ankes dochtertje Lou mocht van de eerste frietjes proeven. © RV

Quality time met mama, dat is... samen frietjes bakken! Vraag dat maar aan Joe-presentatrice Anke Buckinx

Onder het motto ‘je moet tijd met je ouders spenderen nu ze nog gezond zijn’, nam Joe-presentatrice Anke Buckinx haar moeder mee naar een frituur om er samen frietjes te bakken. Ze deed dat in het kader van de actie ‘Schatten voor Altijd’, waarmee Joe volwassenen wil aanzetten om meer qualitytime met hun ouders te spenderen.

2 reacties

 • Diane Van Riet

  1 jaar geleden
  Amai Anke, uw mama ziet er geweldig uit! Knappe verschijning !
 • Geert Van de Moortele

  1 jaar geleden
  Profiteren vindt je niet alleen in de politiek.
 1. Dirk Hendrickx van De Goei Goesting reageert op opening terrassen op 8 mei: “Ik volg voor mijn personeel, maar rendabel zal het niet zijn”
  Hasselt

  Dirk Hendrickx van De Goei Goesting reageert op opening terrassen op 8 mei: “Ik volg voor mijn personeel, maar rendabel zal het niet zijn”

  Terwijl het nieuws dat de terrassen op 8 mei opnieuw mogen openen een lichtpunt is voor velen, worden vooral ook de zorgen van de horeca-uitbaters steeds meer voelbaar. Ook uitbater Dirk Hendrickx van de Hasseltse horecazaken De Goei Goesting, L’Aperi Vino en Buon’Eatalia breekt zijn hoofd over een rendabele organisatie. “Maar die is er niet. Als wij effectief zullen openen, doen we dat alleen maar om ons personeel niet te verliezen”, zegt Hendrickx.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw