Nu de coronacijfers de goede kant blijven uitgaan, kijkt ook GC Tentakel in Zonhoven ernaar uit om in september weer open te kunnen.
Volledig scherm
Nu de coronacijfers de goede kant blijven uitgaan, kijkt ook GC Tentakel in Zonhoven ernaar uit om in september weer open te kunnen. © Google Maps

Cultuurcentrum GC Tentakel opent deuren opnieuw in september

ZonhovenHet Zonhovens cultureel centrum ‘GC Tentakel’ mag de deuren weer openen voor het groot publiek. “Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen. We zijn er bijna klaar voor om er met volle goesting opnieuw in te vliegen en de mensen van Zonhoven en omstreken eindelijk cultuur te kunnen voorschotelen,” reageert Griet Dumoulin van GC Tentakel.

  1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
    Energie

    Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

    De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.