De auto ging uiteindelijk in de berm over de kop.
Volledig scherm
De auto ging uiteindelijk in de berm over de kop. © RTZ

Bestuurster schrikt van overstekend everzwijn en gaat over de kop

Aan De Drij Dreven in Zonhoven is woensdagavond een bestuurster gewond geraakt door een overstekend everzwijn. Het slachtoffer reed over de landelijke weg door het bos van Vogelsanck, toen het zwijn plots de rijbaan overstak.

0 reacties

 1. Wilfried (72) vocht twaalf jaar voor De Groene Delle: “Natuur redden is zéér moeilijk, maar gelukkig is het ons mede dankzij corona gelukt”
  PREMIUM
  Hasselt/Lummen

  Wilfried (72) vocht twaalf jaar voor De Groene Delle: “Natuur redden is zéér moeilijk, maar gelukkig is het ons mede dankzij corona gelukt”

  In december blikken we in 20 verhalen terug op 2020 in Limburg. Een jaar waarin 34.000 handtekeningen en 4.500 bezwaarschriften het dossier van De Groene Delle - waar 23 hectare natuurgebied zou verdwijnen voor industriezone - deed daveren. Het was Wilfried Croux (72) die als oprichter van de actiegroep De Groene Delle 12 jaar voor het natuurgebied streed, en die nu de strijdbijl kan begraven. “Al zou ik nog steeds zeggen dat de natuur altijd verliest. Voor alle natuurgebieden die nog in gevaar zijn, blijft opboksen tegen de machtige lobby’s een zéér moeilijke opdracht. Gelukkig dat het deze ene keer tóch anders uitdraaide, voor De Groene Delle.”
 2. Hasselaar (25) moet ruim 15.000 euro aan stadsgenoot
  Hasselt

  Hasselaar (25) moet ruim 15.000 euro aan stadsge­noot

  Een 25-jarige man uit Hasselt moet een schadevergoeding betalen van 15.634,28 euro (+750 euro rechtsplegingsvergoeding) aan een 34-jarige stadsgenoot nadat hij hem op 25 februari 2018 slagen toediende in de provinciehoofdstad. De man gaf verstek voor de behandeling van de zaak en krijgt ook een hoofdgevangenisstraf van één jaar en een geldboete van 1.200 euro. Ook de som van de publieke vordering, begroot op 2.731,94 euro, is voor zijn rekening.
 1. Slimme hond haalt bier voor baasje
  Play

  Slimme hond haalt bier voor baasje

 2. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen